Alla inlägg den 30 januari 2010

Av Carolina - 30 januari 2010 20:28

Har varit en väldigt mysig och lugn helg hitills. Igår var jag och Maja i Kristianstad och åt på Max och shoppade loss lite. Mycket trevligt. Efter detta blev det ett impulsbesök på Hörbys badhus med Maja, Jonas och Andreas. Andreas hade kollat upp att badhuset stängde halv åtta men när vi var där halv sju hade de redan stängt. Så vi körde till Höörs badhus istället och betalade 70 kronor för att simma motionssim med en massa pensionärer.Haha. Men det hade väl sin charm också. Efter impulsbadet blev det lite vinpimplande hemma hos Andreas och då kom också Niklas, Sandra och Daniel.


Vid halv tolv var det dags att säga hej då till världens bästa Sandra och detta var mycket tråkigt. Hon ska nämligen utforska London och jobba som bartender. Känndes verkligen i hjärtat när man visste att det var den sista "Sandra-kramen" man skulle få på ett tag. Men jag är så sjukt stolt över henne och att hon följer sina drömmar och man kan ju faktiskt alltid återvända hem. För här hemma kommer jag alltid att vänta och det vet Du underbara vän. Under 18 år av vänskap hinner man komma ganska nära varandra. Jag älskar dig och vi kommer alltid att ha varandra oavsett vad som händer.


Ikväll blir det Harrys med Maja. Var riktigt sugen så jag ska möta upp henne när hon kommer in till stan. Sitter just nu och dricker vin hemma hos moster och Robban. Riktigt gott. Och kladdkaka med grädde fick man med. Nu ska jag umgås lite med mina underbara släktingar innan det bär av hemmåt för att duscha och göra vid mig.


Ha en underbar kväll.

Kram Carro


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards