Senaste inläggen

Av Carolina - 30 maj 2010 13:09

Idag hedrar jag ganska så självklart min kära mor. Det är ju alla mammors dag idag. Vet att jag inte säger det särskillt ofta men jag är så imponerad över hur du har levt ditt liv. Jag har fått en väldigt god barndom tack vare dig.


Kommer ihåg när vi yssnade på Eva Dahlgren hela dagar och du sprang runt och städade. var så fridfullt så att jag alltid brukade somna och sen när jag vaknade på eftermiddagen var det fint och rent i lägenheten och solen värmde mitt ansikte genom fönstret. Du har jobbat hårt för att du och jag ska ha det bra och fast att man är liten så vet man på något vis att den största drivkraften måste vara en mammas barn. Jag har verkligen sett ett band mellan mor och dotter som jag kommer att föra vidare när jag själv får barn en dag. En riktig vardagshjälte behöver inte alltid vara den som tillexempel skänker pengar till välgörenhet. Jag tycker att min mamma är en hjälte som klarat av att vara själv med ett barn och ändå jobba heltid och fortfarande vart tvungen att städa, laga mat, leka med mig mm. Det är en hjälte och en förebild för mig.


När jag frågade dig en gång, hur mycket man älskar sina barn. Jag var kanske sex år gammal. Så svarade du "mest i hela världen". "Mer än du älskar mormor och morfar?". "Ja Carro, ens barn blir ens allt." Det var då helt ofattbart för mig men idag så förstår jag lite bättre. Och det är tack vare dig som jag vet hur viktigt det är att hålla ihop en familj. Trots ett geografiskt avstånd så är det vi själva som skapar det känslomässiga avståndet.


Jag älskar dig mer än alla guldtackor i hela världen!


Puss och Kram


 

ANNONS
Av Carolina - 30 maj 2010 12:49

Igår var jag och Jimmy i malmö och hämtade upp min kära far. Vi tog en tur ut till Vellinge till min älskade lillasyster Emelie. Satt och pratade allihopa och drack lite kaffe. Var roligt att få träffa henne igen. Det var några veckor sen sist och jag tycker bara att du blir större för var gång. Är så stolt över dig kära syster och jag vet att du klarar så mycket mer än du tror. Orden räcker inte till för att beskriva hur glad jag är att vi fått upp vår kontakt igen.


Sen bar det av hem till Hässlehålan igen. Pappa följde med och på kvällen lagade vi kotletter med potatiskroketter och sallad. Himmelskt gott. Josse som lagade maten. Tackar vi för. Blev en lyckad middag med Anders, Josse, Jimmy, pappa    och mig. Senare på kvällen kom Emelie, Håkan, Macke och Dennis en liten stund innan vi drog ut för att kolla runt på alla galna raggare. Dem är inte riktigt min typ av folk om man säger så, men det är ju en helt annan historia. Daniel kom  med sen i alla fall, var rätt så trött men ändå ville hålla igång ett tag till med lilla mig och co.


Hade jättroligt och är så stolt över dig pappa. Allt du har varit med om kan lära alla andra något. Att ha en ärlig och rak relation med dig så här hade jag aldrig kunnat tänka mig men det är så skönt. Hade riktigt roligt med dig igår kväll och det får vi snart göra om.


Älskar er, syster och kära far!


 

ANNONS
Av Carolina - 29 maj 2010 20:15

Bloggar lite om gårdagen. Var i K-staden med daniel, Josse och Anna. Riktigt mysigt. Inhandlade två linnen, ett par shorts. kofta och ett par tights. Blev ganska nöjd faktiskt: pics kommer senare.


Hederspersonen den 28 maj tänkte jag skulle vara världens bästa Daniel. En helt underbar kille som jag är så glad att jag kommit nära. Grym på styling när det gäller kläder, heminedning och mycket annat. Är så kul att ha dig som smakråd. Vem vet annars kanske jag hade kommit hem med bara svarta plagg efter gårdagens shopping. Ser fram i mot att utveckla vår vänskap ytterligare i alla fall. Och jag har så sjukt kul med dig.


"Tänk så tappar man en 1000 lapp, en 100 lapp fast med en nolla till".


Hoppas att jag inte tafsar dig på själen allt för mycket nu vännen.

Ha så roligt bland raggarna ikväll, men akta dig man vet aldrig vad dem får för sig.


Du och jag vi är ett riktigt Glamteam. Haha.


kramen


  

Av Carolina - 27 maj 2010 20:55

Jag glömmer aldrig den dagen du hämtade mig för första gången. du trodde att jag var som alla andra, som vem som helst. Du anande inte hur trasig jag kännde mig. Att jag fortfarande bar på oläkta sår, sår som jag inte hade pratat om med någon. Vissa hade väl läkt av sig själv och tiden men andra var fortfarande färska. Du var så fin och jag kunde se att du var mitt hopp och min räddning. Min man i rustning på vit häst som konstigt nog gillade just mig. Så tänkte jag, för du var min räddning Jimmy. Mitt sista hopp om att alla killar inte var svin. Du kunde ta mig ifrån allt, bara du fanns hos mig i mina tankar.


Jag minns vad du hade på dig. Är det konstigt? En vit tröja med svart motiv och du var glad. Framförallt kommer jag ihåg att du inte kunde sluta le. Vi hyrde film och du var så nervös. Slutade med att vi frågade de i videobutiken om vilka de rekomenderade. Inte som idag när vi kan ta en timme på oss att enas. Nej du var så blyg och försiktig. Inte alls som alla sagt och jag gillade dig direkt. Du gav mig leende som gick rakt in i själen. Jag minns hur du rörde min hand, att du försiktigt smekte min handrygg med din tumme. Jag blev helt varm i kroppen och kände en otrolig trygghet. Jag trodde aldrig att jag skulle vara typen som passade in i "kärnfamiljen". men det gjorde jag. Du väckte min "Svensson sida" till liv. Först skrattade jag åt det, tyvärr. Hur er villa alltid stod där så välstäddad, hur väluppfostrade ni var men nu skrattar jag inte längre. För den natten hos dig var en av de bästa i mitt liv. Jag har aldrig kommit så nära en människa på så kort tid.


Du var inte som de andra, du ville inte utnyttja. Du var ju snäll och jag hade nästan glömt hur det skulle kännas. Jag minns Karlskrona. Att det var kallt och du stod en bit bort och väntade på mig. Jag hade nya kläder och hade lagt timmar på mitt smink. Fjärrillarna levde i magen på mig och så snubblade jag. Fast att det kanske hade varit lättare ibland så hade jag aldrig valt någon annan framför dig min nalle. Hoppad att du vet det.


Älskar dig av hela mitt hjärta.

Din för evigt

Carro


 Av Carolina - 26 maj 2010 13:37

Idag så vill jag skriva om min underbara vän Josse, som ställer upp i alla väder. En väldigt speciell relation ligger bakom våra år av vänskap. Har så sjukt roligt med dig och jag måste även säga att du skämmer bort mig en aning. Både med tid, kärlek och materiella ting. Du har ett sånt stort hjärta och det ligger omtanke bakom allt du gör. Fast att vi har våra diskussioner in på sena natten, både nyktra och kanske lite onyktra. Är så glad att jag har dig.


Älskar dig!

 

Kramar din Carro Kaos


  

Av Carolina - 26 maj 2010 13:27

Är hemma från jobbet idag. Är så tråkigt att bara sitta hemma och inte kunna gör något. Hoppas på att kunna jobba imorgon i alla fall. Till helgen blir det nog rätt så lugnt vad jag vet just nu. Ska till min underbara syster på lördag och på söndag blir det nog grillning i Vedema med de underbaraste. På fredag blir det shopping i Kristianstad med Daniel, ska bli roligt. Se om jag hittar något intressant. Lite trisst att det är Siesta och att Hässleholms befokning ökar med flera tusen och att man inte ska dit, men sånt är livet. är ju inte direkt någon annan i mitt umgänge som ska det heller. Så jag överlever nog.


Ringde och bokade tid hos Mr Höst igår för personlig träning, nu ska jag skärpa mig. Sa att han ska vara hård mot mig och lägga upp ett program som gör att jag blir slank och fin snabbt. Så ni får heja på mig nu!


Ha det bäst.

Kramen

Av Carolina - 25 maj 2010 21:59

Idag har jag valt att skriva om en liten tönt som bjöd mig på middag ikväll. Ingen mindre än Andreas. Vi har nog den skummaste relationen en kille och en tjej kan ha som är vänner. Känns nästan som familj, konstigt , jag har alltid bara känt så med tjejer. Jag är i alla fall glad att vi utvecklat en sådan fin vänskap och hoppas att den varar i många år till. Fast att du är som du är stoplajävel så uppskattar jag att du finns där. Hoppas bara att du läser detta nu, för du har ju inte varit så aktiv med det innan. Önskar dig all lycka i livet. Ehhh aaaa...


Kram

Carro


  

Av Carolina - 25 maj 2010 21:50

Har jobbat som en galning förra veckan. Nästan 200 % på en vecka, och har inte haft så mycket tid över för att blogga. Men nu ska jag påbörja mina hedersveckor igen som jag inte kom så långt med sist.


Kram Carro

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se